Sammenlign lån for best refinansiering

Refinansiering

Refinansiering er en måte å spare penger på. Det er ikke mer komplisert eller vanskeligere enn det. Det koster deg veldig lite i tid og penger å refinansiere. Med andre ord er det å finansiere noe på nytt den letteste måten og virkelig spare kroner på. Er du en type som liker å kutte kostnader på den enkle måten så må du følge med her.

Refinansiering er et enkelt konsept som kun betyr at du bruker ny gjeld til å betale ned gammel gjeld. Du tar med andre ord opp et lån som du bruker til å betale ned dine eksisterende lån. Hvor lett dette er varierer jo litt fra person til person. Det krever at du fortsatt har en kreditt som kan brukes av banken. Bare fordi du har gjeld betyr ikke det at banken har lyst til å gi deg mer gjeld. Du må ha nok fornuftig gjeld til at en bank gir deg muligheten til å få lån. Dette er dessverre litt av utfordringen for mange som virkelig trenger hjelp på lånefronten.

Så mye sparer du

Det viktigste med refinansiering av gjeld er at du sparer penger. Sparer du ikke penger kan du bare glemme det. Legg det bort og bruk tiden din på noe annet. Tenk heller på andre kostnader som du kan kutte eller andre inntekter som du kan øke.

Har du flere kredittkortlån kan det være greit å samle alt dette på et sted. Du vil spare kostnader i prosent og du vil også få ned det totale beløpet på kredittkortet. Tenkt deg at du har et kredittkort på 130.000 kroner til 5000 kroner per måned, et annet på 150.000 kroner til 3000 kroner pr måned og et på 100.000 kroner per måned til 2000 kroner per måned og et siste på 120.000 kroner til 3000 kroner per måned. Alle har en prosent på 20%. Når du legger sammen alle disse ser du fort at du betaler 13.000 kroner i gjeld per måned og at totale renter per år er 100.000 kroner.

Tar du ut et forbrukslån på 500.000 kroner med en prosent på 10% vil du kun betale 50.000 kroner per år. Setter du beløpet til 10 år så kan du betale ned alt med en månedsbetaling på ca. 8.000 kroner per måned. Du har med andre ord spart penger i renter og du slipper å betale så mye hver måned.

Få best forbrukslån

Du trenger et forbrukslån for å refinansiere lettest mulig. Den beste måten å finne det beste lånet for deg er å gå inn på en side som Sambla.no som sammenligner lån for deg slik at du skal slippe å gjøre dette selv. Du kan med andre ord få det billigste lånet fordi du får tilbud fra alle som ønsker å gi deg tilbud. Du velger det du vil ha uten å ha brukt mer tid enn du må.