Forbrukslån uten sikkerhet

Forbrukslån uten sikkerhet er et unikt produkt på det finansielle markedet. Det er ikke mange andre lån som gir deg mulighet til å låne penger til hva du vil. Forbrukslånet er veldig populært til kjøretøy, reiser, oppusning eller andre formål, hvor det ikke er mulig å få lån med sikkerhet.

Det er ikke til å stikke under en stol, at flere og flere nordmenn får øynene opp for hvor fleksibelt forbrukslån er, og hvor gunstig det er å ha muligheten til å låne penger til hva du ønsker.


Renter på forbrukslån

Renter på forbrukslån kan avgjøre flere tusen på totalregnskapet. Hvis du skal ha et større forbrukslån uten sikkerhet, og låne over lang tid, er det rentene som er den største utgiftsposten. Derfor, er det lurt å finne et forbrukslån med lavest mulig renter.

Rentene er ikke like viktig hvis du skal låne et mindre beløp i kort tid, fordi da blir renteutgiftene gjerne veldig lave. I dette tilfellet kan det være mer gunstig å se på eventuelle gebyrer, som termingebyr og opprettelsesgebyr. Termingebyr er en løpende utgift, som ikke følger lånestørrelsen, noe som også gjelder opprettelsesgebyret, og det kan ha en større faktisk innvirkning på den totale kostnaden til forbrukslånet, enn du kanskje tror.


Hvordan finne forbrukslån

Når du skal finne forbrukslån har du mange muligheter. Mange tar opp kampen med bankene å egen hånd, sender inn søknad og forhandler om renter. Dette kan være en krevende prosess, fordi du skal kontakte hver enkelt bank på egen hånd og sende inn dokumentasjon til hver enkelt, lenge før du vet hvilket tilbud du overhodet vil få.

Derfor, kan det være en fordel å benytte profesjonelle til å ta kontakten med bankene. Det er mange fordeler med denne fremgangsmåten, hvor den aller største, er at du får sendt ut søknaden din o forbrukslån til flere kredittytere, så de kan kjempe om å få deg som kunde, i stedet for, at det er andre veien rundt.


Få flere tilbud på en gang

Få flere tilbud på en gang, og få beste rente på forbrukslånet, ved å benytte en låne-megler. En låne-megler er en tredjepart, som sender ut søknaden din til mange banker og innhenter tilbud for deg. Det er en gratis tjeneste, som kan spare deg for mange penger, og er et populært alternativ, til å gjøre jobben selv. Innhent flere tilbud og få den beste renten på forbrukslån